Vliegveld transfer

Ontdek het gemak van onze vliegveld transfers: stressvrij reizen van en naar uw bestemming

Reizen kan opwindend en avontuurlijk zijn, maar het regelen van vervoer van en naar het vliegveld kan soms een echte uitdaging zijn. Gelukkig is er nu een eenvoudige en betrouwbare oplossing om deze zorgen achter je te laten. Met onze vliegveld transfers bieden wij u het gemak en de gemoedsrust die u verdient.

Wat zijn de voordelen van het boeken van een vliegveld transfer via onze service? Laten we beginnen met gemak. Wij staan klaar om u comfortabel en veilig van en naar het vliegveld te vervoeren. Geen gedoe meer met het zoeken naar taxi’s of het navigeren door het openbaar vervoer. Met onze vliegveld transfer kunt u ontspannen en genieten van uw reis, terwijl wij uw vervoer regelen.

We zorgen ervoor dat u op tijd op het vliegveld bent en u comfortabel naar uw eindbestemming brengen. Bovendien houden wij uw vlucht in de gaten, zodat eventuele vertragingen of wijzigingen geen invloed hebben op uw transfer. U kunt op ons rekenen, ongeacht de omstandigheden.

Onze vliegveld transfer is voor Alicante airport of Murcia airport, en is voor maximaal 4 personen per rit. Wij hanteren een kostprijs per enkele rit. Voor een transfer tussen 21.00 uur en 09.00 uur hanteren wij aangepaste tarieven.

  • Enkele rit van airport Alicante naar vakantie verblijf vanaf € 50,00, tussen 21.00 en 09.00 uur toeslag van € 25,00. 
  • Enkele rit Airport Murcia naar vakantieverblijf vanaf €65,00 tussen 21.00 en 09.00 uur toeslag van € 25,00.

Deze kosten van de airportservice dient u contant te betalen aan de chauffeur.